Omexom kasvattaa markkina-asemaansa – laajentaa Pohjoismaihin

Jani Kukkonen/ January 21, 2019/ News

Infratek –konsernin Suomen, Ruotsin ja Norjan toiminnot sekä Eitech Engineering Sverige siirtyvät 21. tammikuuta alkaen osaksi Omexomia, joka on VINCI Energiesin tuotemerkki, ja koko arvoketjun kattavalle energia-alan muutokselle omistettu verkosto.

”Pohjoismaat ovat meille tärkeä markkina-alue, sillä ne ovat edelläkävijöitä yhteiskunnan ja uusiutuvien energiamuotojen digitalisaatiossa. Omexomin laajentuminen Pohjoismaihin auttaa meitä vahvistamaan asemaamme merkittävänä eurooppalaisena energiamarkkinapalveluiden tarjoajana”, sanoo VINCI Energies Europen varatoimitusjohtaja Julio de Almeida.

VINCI -konsernin energiaan sekä tieto- ja viestintäteknologiaan erikoistunut tytäryhtiö VINCI Energies osti sekä Infratek-konsernin että Eitechin toiminnot loppuvuodesta 2017. VINCI Energies jatkoi näillä hankinnoilla toimintansa laajentamista ja vahvistamista Pohjois-Euroopassa.

”Infratek-konsernin ja Eitech Engineeringin liittäminen Omexomiin on luonnollinen seuraava askel. Yrityskauppojen myötä Omexomin energian, voimansiirron, sähköasemien, jakelun ja aluepalveluiden toimialoilla työskentelee nyt Pohjoismaissa noin 1 600 omistautunutta työntekijää. Omexom toimii lisäksi Ruotsissa rautatietoimialalla sekä Norjassa Critical Power Supply -toimialalla”, de Almeida kiteyttää.

Omexom on maailmanlaajuinen brändi, joka koostuu 18 000 työntekijästä. Omexomilla on liiketoimintaa 32 maassa ja sen liikevaihto on yli 3,2 miljardia euroa (2017). Se on verkostomainen toimija, joka tarjoaa osaamisensa ja referenssiprojektinsa kaikkien verkostonsa liiketoimintayksiöiden käyttöön viidellä mantereella.

”Uskomme, että Omexom yhdessä Infratekin ja Eitech Engineeringin asiantuntemuksen, historian ja 1600 omistautuneen työntekijän voimin ovat houkutteleva työnantaja, palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani Pohjoismaissa. Lisäksi vahva kansainvälinen verkosto tarjoaa loistavan mahdollisuuden työntekijöillemme edistää omaa osaamistaan ja uraansa”, toteaa de Almeida.

 

Lisätietoa Omexomista:

omexom.fi

omexom.se

omexom.no

vinci-energies.com