IHMISET

Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto

Neljäsataa liiketoimintayksikköämme tarjoavat asiakkaillemme merkittävää kilpailuetua hyödyntämällä ja jakamalla asiantuntijuutta ja parhaita toimintatapoja verkostopohjaisen organisaatiomme kautta.

Jotta Omexom pystyisi jatkuvasti ylläpitämään erinomaista suorituskykyään, se on kehittänyt ryhmittymiä, jotka keskittyvät tärkeimpiin liiketoimintalinjoihimme, kuten sähköntuotantoon, uusiutuvaan energiaan, voimansiirtolinjoihin, sähkönjakelukeskuksiin, automaatioon ja moneen muuhun osa-alueeseen. 

Olemme sitoutuneet edistämään innovatiivisia ja kestäviä energiantuotannon vastuullisuusratkaisuja, minkä ansiosta olemme todellinen edelläkävijä energiamarkkinoilla. Kaikki liiketoimintayksikkömme allekirjoittavat samat arvot ja tavoitteet turvallisuuden/tietoturvan, koulutuksen ja innovoinnin saralla.

Omexom - Berlin - UW Sellerstrasse - 2018

Sitoutunut turvallisuuteen ja tietoturvaan

Turvallisuus ja tietoturva ovat ykkösprioriteettimme.  Omexom soveltaa turvallisuuteen ja tietoturvaan liittyviä innovaatioita ja parhaita toimintatapoja kaikissa liiketoimintayksiköissään sekä muokkaa niitä paikallisiin tarpeisiin. Tämä näkyy useissa päivittäisissä toiminnoissamme, kuten Safety Days -tapahtumissa, työmaakierroksilla ja turvallisuuden ja tietoturvan prosessien kehittämisessä.  Ennen kaikkea se kuitenkin näkyy jokaisen työntekijän sitoutumisessa asiakkaisiinsa.

Omexom on lisäksi kehittänyt laajan valikoiman turvallisuusohjelmia, joita käytetään säännöllisesti kaikkialla organisaatiossamme.  Näitä ovat muun muassa:

  • Zoé’s Life -ohjelma Ranskassa ja Britanniassa
  • 12 meses 23 causas -ohjelma Espanjassa
  • Linefit-ohjelma Uudessa-Seelannissa.

Lisäksi varmistamme, että Eurooppalaisen ydinvoimatoiminnan tuottaman säteilyn vuotuinen henkilöannos jää alle 10 mSv:n eli puoleen säädösten mukaisesta raja-arvosta ja 40 %:iin EDF:n asettamasta raja-arvosta.