ALUEPALVELUT

Teemme yhteistyötä kuntien, kuntayhtymien ja yksityisten toimijoiden kanssa kehittääksemme ja parantaaksemme ulkovalaistusta sekä tehdäksemme siitä entistä ympäristöystävällisempää ja kohtuullisemman hintaista.

Omexom on johtava sähköautojen latausasemien rakentaja ja ollut myös mukana rakentamassa ensimmäisiä linja-autojen latausasemia Norjassa.

Olemme kehittäneet ja rakentaneet muissa maissa toimivien kollegoidemme kanssa älykkäitä paikallisia sähköverkkoja (engl. Smart grid). Jos tarvitset virtaa työmaalle tai varavoimaa johonkin muuhun tarkoitukseen, meillä on vankka alan kokemus, käytössämme modernit materiaalit sekä alaan perehtyneitä työntekijöitä.

Joitakin asiantuntija-alojamme:

  • Valaistus
  • Latausasemat

Valaistus

Katuvalaistuksen osuus kaupungin energiantarpeesta voi olla jopa 45 %. Omexom suunnittelee, toteuttaa ja rakentaa uusia kustannustehokkaita ulkovalaistusjärjestelmiä sekä tarjoaa hallinnointi- ja huoltopalveluja jo olemassa oleville järjestelmille. Otamme aina kaikissa yksittäisissä toimeksiannoissamme huomioon kokonaisuuden taataksemme sekä valaistusjärjestelmien toiminnallisuuden että kustannustehokkuuden.

Meillä on useita kaikki valaistusjärjestelmän osa-alueet kattavia käyttö- ja huoltosopimuksia niin pienten kuin isojenkin kuntien kanssa. Sopimukset sisältävät kaiken järjestelmien valvonnasta niiden huoltoon ja laitteiston uusimiseen. Omexom pystyy käsittelemään ja korjaamaan kaikki mahdolliset toimintahäiriöt nopeasti, sillä päivystyshenkilökuntamme on toimintavalmiina vuorokauden ympäri.

Omexom_Huenxe_18.02.06_362

Latausasemat

Omexom kuuluu Pohjoismaiden johtaviin sähköautojen latausasemien rakentajiin ja asiantuntijoihin. Vastaamme koko projektin suunnittelusta, kaivaustöistä ja perustusten tekemisestä aina sähköverkkoon liittämiseen ja käyttöönottoon saakka. Rakennamme latausasemia pysäköintihalleihin, ostoskeskuksiin, huoltoasemille, hotelliketjuille sekä yksityisille ja julkisille pysäköintialueille, toisin sanoen kaikkialle, missä niitä tarvitaan.

Vuonna 2018 Omexom oli mukana rakentamassa Norjan ensimmäistä sähkölinja-autojen pikalatausasemaa. Asentamamme kuuden metrin korkuinen pikalaturi on tehnyt Oslon ja Drammenin joukkoliikenteestä aiempaa ympäristöystävällisempää.

Linja-autojen lataamisesta huolehtii 300 kW:n pantografi (virroitin), joka syöttää linja-autoon sähkövirtaa latauksen aikana. Pantografi laskeutuu automaattisesti alas linja-auton katolla oleville latauskiskoille, kun linja-auto saapuu päätepysäkilleen. Linja-auto latautuu täyteen 6–8 minuutissa.


symbol-v2_power_rgb
TUOTANTO

symbol-v2_transmission_rgb
SIIRTO

symbol-v2_substations_rgb
SÄHKÖASEMAT

symbol-v2_distribution_rgb
JAKELU

symbol-v2_territories_rgb
ALUEPALVELUT