Uutiset

Energiacup 2022

 

1.9.2022 pelattiin energiayhtiöiden ja alan toimijoiden jalkapallon perinteinen Energiacup Helsingin Bolt Areenalla. Aurinkoisessa syyssäässä pelattu turnaus keräsi ennätyssuuren osallistujajoukon, kun 15 yritystä otti mittaa toisistaan kolmessa alkulohkossa. Turnauksen voittajaksi välierien ja finaalin jälkeen potki itsensä Eltel Networks. Hopeiset mitalit ripustettiin Carunan pelaajien kaulaan.

Turnaus meni hienosti ja oli ilo jälleen seurata joukkueiden yhteishenkeä ja taistelua pelien tiimellyksessä. Kentällä saadut iskut ja nilkkojen muljahdukset jaloissa kolottavat mukana olleita vielä tänään, mutta syksyn 2023 Energiacup -turnauksessa jomotus jaloissa on vain hämärä muisto.

Omexom turnauksen järjestäjänä kiittää kaikki turnaukseen osallistuneita yrityksiä, erotuomareita, HJK:ta, SPR:ää, Areenan ravintolaa, yhteistyökumppaneita ja ennen kaikkea niin oman talon kuin jokaisen joukkueen pelaajia ja toimihenkilöitä turnaukseen osallistumisesta. Joukkuekuvien valokuvaajalle, Eltelin Hanna Sahlsten erityiskiitos pikaisesta avusta hänen toimiessa valokuvaajana pelikentällä.

Ensi vuonna tavataan taas!