Omexom Suomessa

Pohjoismaiden Omexom koostuu entisestä Infratek-konsernista ja ruotsalaisen Eitech AB Engineering-yksiköstä. Vuonna 2017 VINCI Energies osti Infratekin ja vuonna 2018 Eitech AB:n. Omexom -tuotemerkki lanseerattiin yhteisesti vuonna 2019.

Ennen VINCI Energiesin ja Omexomin aikaa Infratek osti vuonna 2009 Fortumin infrastruktuurin rakentamis- ja kunnossapitoliiketoiminnan Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa, vuonna 2016 PWR:n koko osakekannan ja vuonna 2017 Helen Ltd:n Technical Services Division – Electrical Maintenance -osaston.

Vuonna 2022 VINCI Energies osti TLT-Connectionin ja TLT-Buildingin ja näiden myötä Omexom on Suomessa entistä vahvemmalla osaamisella.

Omexom Suomen toiminnot koostuvat siis Infratekin, TLT-Connectionin ja TLT-Buildingin toiminnoista. Toimimme kaikki yhdessä Omexom -brändin alla.

 

Omexom, VINCI Energiesin energiasektorilla toimiva tuotemerkki

Omexom on tuotemerkki, joka käsittää energianjakelun koko arvoketjun – tuotannosta siirto- ja jakeluverkkoihin sekä lopulta kotitalouksiin ja yrityksiin.

Omexom syntyi vuonna 2000, kun noin kaksikymmentä Ranskalaista siirto- ja muutosyksikköä yhdistettiin toimimaan Omexom-tuotemerkin  alla.

Tärkeä virstanpylväs saavutettiin vuonna 2010, kun Omexom laajensi liiketoiminta-alueitaan ja laajeni kansainvälisesti. Laajentamalla tarjontaansa Omexom kattoi palvelut koko energia-arvoketjussa. Siitä lähtien tuotemerkki on jatkanut laajentumistaan. Nykyään kansainvälinen verkostomme koostuu yli 450 liiketoimintayksiköstä.

Nykyään Omexom on kansainvälinen verkosto, jolla on yhtiöitä 39 maassa. Omexom on tuotemerkki, joka käsittää energianjakelun koko arvoketjun.

Voit lukea lisää Omexomin kansainvälisestä verkostosta osoittessa: https://www.omexom.com/

 

Olemme osa VINCI Energiesiä

Omexom on osa VINCI Energies -yhtiötä, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT: n alalla. Konserniin kuuluu 90 000 työntekijää, jotka jakautuvat 1900 liiketoimintayksikköön 57 maassa. VINCI Energies työskentelee yhdessä sekä julkisten että yksityisten asiakkaiden kanssa jakamalla, operoimalla ja optimoimalla energia- ja viestintäinfrastruktuuria, teollisuuslaitoksia ja rakennuksia.

Omexomin lisäksi VINCI Energies toimii muiden kansainvälisten tuotemerkkien ja eri paikallisten tuotemerkkien kautta ympäri maailmaa. Esimerkiksi Ruotsissa VINCI Energies -verkkoa edustavat maailmanlaajuiset tuotemerkit Axians, Actemium ja Omexom sekä paikalliset tuotemerkit Eitech, Emil Lundgren ja INAC Process.

VINCI Energiesin työntekijöillä on vahvat alueelliset juuret, sopeutumiskyky ja keskittyminen innovaatiokulttuuriin. Heillä on keskeinen rooli uuden teknologian kehityksen sekä  kahden suuren muutoksen edistämisessä: digitaalisessa muutoksessa ja energian siirtymässä. Voit lukea lisää VINCI Energiesistä täältä.

VINCI Energies on puolestaan ​​osa VINCI-konsernia, joka on toimilupa- ja rakennusalalla toimiva maailmanlaajuinen toimija ja jolla on toimintaa yli 120 maassa. Voit lukea lisää VINCI: stä täältä.