Kestävät ratkaisut energiamurrokseen – paikallisesti ja maailmanlaajuisesti

 

Turvallisuus on ykkösprioriteettimme. Teemme aktiivista ja jatkuvasti jatkuvaa työtä varmistaaksemme liiketoiminnan turvallisen toiminnan.  Turvallisuus on liiketoimintamme perusedellytys.

Kestävän kehityksen osalta yleistavoitteemme on myötävaikuttaa energiamurrokseen sekä saavuttaa toimintamme ja asiakkaidemme ratkaisut kestävästi. Haluamme omalla toiminnallamme näyttää esimerkkiä ja toimia ympäristöä suojellen. Haluamme olla liikkeellepaneva voima energiamurroksessa sekä toimia vaikuttajana alalla, jotta tulevaisuus on kestävämpi ja parempi.

Haluamme antaa todellisen panoksen sekä johtaa vihreiden tarjousten ja kestävien työskentelytapojen kehittämistä.

Omexom maailmalla

 • mrd
  Liikevaihto
 • Työntekijät
 • Liiketoimintayksiköt
 • Maat
 • Teemme energiamurroksen mahdolliseksi

  Tämän päivän globaalilla energiasektorilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia ja Omexom työskentelee asiakkaidensa kanssa saavuttaakseen energiamuutoksen.

  Omexomin ratkaisut on suunnattu niille, jotka tuottavat, muuntavat ja kuljettavat sähköä, mukaan lukien paikalliset viranomaiset. Omexom auttaa siten energiantuottajia, verkko-operaattoreita ja alueita täyttämään tehtävänsä samalla navigoidessaan kehittyvässä maailmassa. Omexomin asiantuntemus sähköverkkojen alalla antaa mahdollisuuden ennakoida uusiutuvien energialähteiden vaikutuksia. Pyrimme kehittämään varastointiratkaisuja, luomaan kestävämpiä infrastruktuureja ja vastaamaan uusiin kulutustrendeihin.