Uutiset

Kangasalan sähköaseman perusparannus lähestyy loppuaan

Projektissa on tällä hetkellä vielä käynnissä voimajohtojen kääntäminen 110 kV GIS-kojeistoon ja projekti tulee valmistumaan kevään 2024 aikana.

 

Olemme projektin aikana valmistaneet videon, josta voit nähdä projektin etenemistä ja Omexom-henkeä! Videossa jaamme tarinan projektin alkumetreiltä tähän päivään asti, kuvaten haasteet, voitot ja tiimityön voiman. Katso video uutisen alaosasta! 

Projekti lähenee loppuaan ja projekti kokonaisuudessaan osoittautui erityisen vaativaksi mutta myös antoisaksi matkaksi. Projekti käynnistyi haastavan koronapandemian aikana ja Ukrainan sota syttyi myös projektin aikana. Maailmanlaajuisten tapahtumien vaikutuksesta kohtasimme toimitushaasteita, mikä pidensi toimitusaikoja ja aiheutti raaka-aineiden hintojen merkittävää nousua.

Yhteistyö Fingridin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja henki projektissa on ollut hyvä. Vaikka olemme kohdanneet odottamattomia haasteita, olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet pitämään projektin aikataulussa. Jokaisen osapuolen sinnikäs panos on ollut ratkaiseva tekijä.

Safety First! Projektissamme ei ole sattunut poissaoloon johtaneita työtapaturmia. Työntekijöidemme turvallisuus on ollut ensisijaisen tärkeää, ja olemme kiitollisia kaikkien sitoutumisesta tähän periaatteeseen.

 

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tässä matkassa. Jatketaan yhdessä kohti onnistumista ja uusia saavutuksia!