Uutiset

Omexom on tehnyt sopimuksen yhdessä Eitechin kanssa suuresta sähkönjakeluprojektista Suomessa

Omexom on voittanut yhteistyössä Eitechin kanssa koko sähkönjakelujärjestelmätoimituksen asennuksineen laajassa suomalaisessa infraprojektissa. Suuri ja monimutkainen projekti on alkanut Oulussa keväällä 2023 ja kestää lähes kaksi vuotta valmistuen kevättalvella 2025.

Asiakas on Aurora Infrastructure Oy. Aurora on sähkönjakeluyhtiö teollisuusasiakkaille, joiden prosessit vaativat luotettavan sähkönjakelun. Aurora auttaa asiakkaitaan tekemään älykkäitä verkkoratkaisuja, jotka tukevat siirtymistä fossiilivapaaseen tuotantoon ja takaavat huippuluokan käytettävyyden.

Aurora vastaa sähkönjakelusta loppuasiakkaalle. Omexomin ja Eitechin yhteistyöllä toteutettava projekti sisältää kohteessa sähköverkon rakentamisen mukaan lukien sähköasema ja kaikki seitsemän jakeluasemaa.

 

Yhteistyöprojekti VINCI Energiesillä – asiantuntemusta ja resursseja yli maarajojen.

Eitech ja Omexom ovat molemmat VINCI Energies -konsernin brändejä, jotka varmistavat tämän monimutkaisen projektin sähkönjakelun ainutlaatuisella ja räätälöidyllä asiantuntemuksella sekä kokemuksella.

– Projekti on hyvä osoitus VINCI Energies -konserniin kuulumisen vahvuudesta ja eduista. Voimme taata hyvän yhteistyön ja onnistuneen projektin ketterällä sekä kustannustehokkaalla tavalla keräämällä resursseja ja asiantuntijaosaamista sekä eri maiden sisällä että niiden välillä, sanoo Eitech Special Projectsin liiketoimintayksikön johtaja Tomas Lindsbro.

Omexomin Suomen liiketoimintayksikön päällikkö Arto Ellilä on samaa mieltä ja korostaa VINCI Energiesiin kuulumisen etuja.

– Aurora on tärkeä asiakas, jota olemme tukeneet vuosien ajan useissa projekteissa Suomessa. Se, että olemme nyt osa VINCI Energies -konsernia, on johtanut uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tämä uusi projekti on hyvä esimerkki siitä, miten hyödymme Eitechin hyvästä kokemuksesta suurten ja monimutkaisten rakennustöiden projektinhallinnassa Ruotsissa.